Reto Mou-te per Valéncia

Supera el Repte i gana fantàstics regals!

Si et mous per València de manera sostenible, tots guanyem i tu guanyes tres vegades, amb el teu propi benefici en salut personal, amb el benefici col·lectiu (i per tant, també teu) que suposa que els teus desplaçaments no generen contaminació i, a més, perquè si et sumes a la nostra iniciativa, pots guanyar algun premi.

Perquè transformar en regals els teus quilòmetres amb bicicleta i caminant és molt senzill.

Registrat en el Repte, acumula almenys 20 quilòmetres amb bicicleta o caminant abans del 25 de gener i entraràs en el sorteig de fantàstics regals. A més, acumularàs punts pels teus quilòmetres sostenibles que podràs canviar per descomptes exclusius.

Com fer-ho?

Seguix els nostres passos

Pas 1: registrat en Ciclogreen i associa la teua app favorita per a sumar punts amb els teus desplaçaments

Pas 2: Accedix al teu perfil i apuntat al Repte Mou-te per València!

Pas 3: mou-te amb bici o caminant!

Usa la teua app per a registrar les teues activitats, supera el Repte i acumula punts (cicles) per cada quilòmetre recorregut que podràs canviar per descomptes i regals.

I no oblides mirar la teua posició en el Rànquing del Repte i invitar els teus amics per a guanyar cicles extres!

Detalles del reto

Accedix al teu perfil i apuntat al Repte Mou-te per València, recorre almenys 20 km abans del 25 de gener i entraràs en el sorteig de magnífics regals que anirem mostrant en els pròxims dies.

Els guanyadors del Repte seran triats a latzar entre tots els ciutadans valencians que recórreguen 20 km amb bicicleta o a peu durant el període de vigència del Repte i seran comunicats via email i a través dels nostres comptes oficials en xarxes socials.

20 km

1 premio

Desde el 22/12/2016 hasta el 25/01/2017

Top